Vi hjälper er att bygga upp en hemsida, vanligtvis via WordPress. Ni kan sedan välja om ni vill hantera den på egen hand eller om ni vill köpa underhållstid av oss för uppdateringar av sidan.

När vi bygger upp en hemsida är vårt mål att den ska vara lätthanterad, snabb och fungera minst lika bra i mobilen som på en dator, då majoriteten av webbsidors trafik går via mobiler i dag.

Varför ska man ha en hemsida?

  • Digital närvaro – I dagens samhälle googlar de flesta efter information. En hemsida kan ge era potentiella kunder många svar redan innan de tagit en första kontakt.
  • Synlighet – En hemsida ger ert företag synlighet på webben vilket ökar er närvaro och ger ett förtroende hos kunder. Ni blir synliga även för de som söker inom er bransch och inte enbart de som känner till er via namnet.
  • Kommunikation – En hemsida ger er möjligheten att kommunicera med era kunder regelbundet. Ni kan uppdatera med nyheter och förändringar kring er verksamhet och/eller tjänster.
  • Marknadsföring – En hemsida är ett skyltfönster och det stänger aldrig. Ni finns tillgängliga för intresserade kunder dygnet runt.