Webbhotell

99 kr/ mån


Vårt webbhotell erbjuder en snabb och driftsäker miljö där ni kan vara trygga med att er sida visas och presterar på topp med en trygg och stabil upptid. Fördelen med att välja oss som leverantör för webbhotellet är att vi ger en personlig service och alltid har ambitionen att hjälpa er med problemen genom en personlig kontakt istället för att hänvisa er till självhjälpsguider eller texter.

E-mail hostas separat och ingår ej i webhotellet då vi förespråkar att ni väljer att placera er mail hos en leverantör som erbjuder 2FA för inloggningen tex Google, Office365 mfl. Att ha 2FA (tvåfaktorsautentisering) för sin epost ger en extra säkerhet och är för oss en självklarhet att använda. Med 2FA aktivt krävs att du verifierar dig på två olika sätt för att logga in vilket förhindrar att någon kan hacka ert konto genom att endast komma över ert lösenord.
Vi kan som konsulter hjälper er med konfigurationen av kontot hos den valda leverantören.

För alla kunder med webbhotell rekommenderar vi att ni använder Cloudflare, vilket ingår i våra tjänster. Cloudflare är en tjänst som kallas för ett CDN-nätverk. Enkelt förklarat är det en mellanhand mellan användare och webbplats som gör att er sida laddas snabbt och den skyddar mot överbelastningsattacker mot sidan.